Workshops

Creatief Leren

Leer Iets Nieuws

We organiseren verschillende workshops gedurende het jaar. Met plezier organiseren we een cursus in elk onderwerp waarin u interesse heeft. We houden van koken en kookworkshops voor allen die daarin geïnteresseerd zijn, kunnen plaatsvinden in onze nieuwe moderne keuken. Als u een workshop wilt organiseren voor uw vrienden of familie, kunnen wij wellicht helpen qua communicatie, accommodatie en meer. Vraag naar de mogelijkheden!

Workshop Tiny House Bouwen, Natuurlijke Bouwmaterialen

In het verleden hebben we diverse bouw-cursussen georganiseerd, waaronder het bouwen met natuurlijke materialen en ecologische bouw methoden van ons tiny house, waarbij we werkten met stro, klei, leem, kalk en hout.

We bouwden een rocket stove mass heater in onze bar, waarbij we gebruik maakten van leem en stro en die zeer weinig hout verbruikt om de bar comfortabel te verwarmen.

Leren of Lesgeven

Maken

We maken onze eigen jam, chutney, siroop, sap en limonade. Ook maken we zeep en zalf, tincturen en kruidenthee. Wanneer u kunt u mee doen aan een workshop waarbij we onze kennis kunnen delen of waarin u nieuwe technieken kunt leren. We verkopen onze producten aan bezoekers en gasten.

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBAARHEID

Neem contact met ons op aangaande de beschikbaarheid van onze accommodaties. We zijn het gehele jaar geopend, reserveer op tijd zodat u zeker bent van een plekje!