Ontdekken

ONTSPANNEN

ZOVEEL TE DOEN

Koel Af Met Een Duik

Ga picknicken op een van onze wandelroutes en neem een verfrissende duik voor de lunch. Er is zoveel te doen en te zien!

Het gebied rondom Agro-turismo Quinta da Fonte kent talloze natuurlijke zwembaden in de riviertjes. Informatie over deze rivierzwembaden vindt u in onze bibliotheek, naast talloze gedetailleerde routebeschrijvingen van wandelingen.

Ga eens een prachtige kano tocht maken op het stuwmeer dichtbij Agro-turismo Quinta da Fonte en ontdek de prachtige omgeving van midden Portugal.

Dichtbij

Er zijn zoveel mooie plekken in de buurt van ons paradijsje! Een van deze plekken is Casal de São Simão, een traditioneel Portugees Leistenen Dorpje. Er zijn gemarkeerde wandelroutes en u vindt er een prachtig rivierzwembad tussen de rotsen. Een bezoek waard!

Video afspelen

Gemeente

De dichtstbijzijnde plaats is Figueiró dos Vinhos, waar u alles vindt wat u nodig heeft, zoals banken met pinautomaten, een postkantoor, twee grote supermarkten, bakkers en diverse cafés en restaurants. Er is een busstation met busdiensten naar alle delen van Portugal voor het geval u een tripje in de omgeving wilt maken om elders enkele dagen te verblijven.

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBAARHEID

Neem contact met ons op aangaande de beschikbaarheid van onze accommodatie. We zijn het gehele jaar geopend, boek vroeg om teleurstellingen te voorkomen.