Over Ons

OVER ONS

Uw Gastvrouwen

Agro-turismo Quinta da Fonte opende haar deuren in 2008 na een korte periode waarin wij het oude boerenhuis verbouwden tot B&B en waarin het terrein schoongemaakt werd en klaargestoomd voor kampeerders.

owners-4-quinta-da-fonte-portugal-800x600

Jolein Aten en Liedewij Schieving, de eigenaren van Agro-turismo Quinta da Fonte, hebben al deze jaren hard gewerkt om het terrein te verbeteren en de bestaande ruínes om te bouwen tot lieflijke gastenkamers, een vakantiehuisje, een tiny house met natuurlijke bouwmaterialen en tentplekken aan de beek.

De renovaties vonden aanvankelijk plaats in samenwerking met Portugese bouwvakkers, maar intussen hebben de eigenaren zoveel geleerd dat ze het grootste deel van de verbouwingen en renovaties inmiddels zelfstandig uitvoeren. De originaliteit van deze plek, waar met oog voor detail diverse ruimtes zijn gecreëerd alsmede de integratie in de prachtige omringende natuur, maken deze locatie tot een verborgen paradijsje. Natuur een duurzaamheid staan hoog in ons vaandel en we proberen traditionele bouwmethoden en materialen te integreren in de verbouwingen, waarbij we bijvoorbeeld gebruik maken van stro, leem, klei en hout. De oude huisjes en ruïnes zijn gerenoveerd tot lieflijke gastenkamers en vakantieverblijven en moderne verbeteringen zijn aangebracht, zoals badkamers met lekkere warme douches en toiletten.

We houden van al onze dieren. Onze katten en honden voelen zich erg op hun gemak op de boerderij en bij al onze bezoekers, wees niet verbaasd als ze u tijdens uw verblijf proberen te adopteren.
We hebben geiten, katten, kippen en honden. Wanneer u wilt kunt u helpen hen te voeren.

We Houden Van Onze

DIEREN

Gelegenheden

Zoals veel mensen genieten we van mensen die zich amuseren. We hebben het hele jaar door feesten, evenementen en gelukkige gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon een speciale gelegenheid. Als u iets wilt vieren, kunnen wij het voor u organiseren of een catering op uw locatie verzorgen. Vraag ons voor details en beschikbaarheid.

Evenementen

Agro-turismo Quinta da Fonte organiseert verscheidene evenementen gedurende het jaar. Muziek avonden met life muziek in allerlei stijlen, zoals Fado, de traditionele volksmuziek in Portugal, lokale singer-songwriters, rock bandjes. Tevens vinden avonden met thema diners plaats om onze gasten alsmede de mensen uit de omgeving te entertainen.

Bar & Restaurant

Filter pages list

2 items
Mini Supermarkt
VOLOP KEUZE
LOKALE INFORMATIE
P5210261
VAN ALLES TE DOEN
Mini Supermarkt
mini-shop-quinta-da-fonte-portugal
BASIS BOODSCHAPPEN AANWEZIG ALSMEDE VERSWAREN
Mini Supermarkt
HUISGEMAAKTE JAMS & CHUTNEYS
Mini Supermarkt
ZEEP EN ZALF
Mini Supermarkt
Kruiden en Kruidenthee

Stel Ons Een Vraag

Neem contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid van al onze accommodaties. We nemen het hele jaar door boekingen aan, boek vroeg om er zeker van te zijn dat we u kunnen helpen!