Ons Beleid

Algemene Voorwaarden

Gasten worden uitgenodigd om deze bepalingen te lezen en hun verantwoordelijkheden, betalingsregelingen, annuleringsvoorwaarden en beperkingen van de aansprakelijkheid van Agro-turismo Quinta da Fonte op te merken.

Entiteit

Agro-turismo Quinta da Fonte

Liedewijde Gerdina Schieving, gevestigd te Fontainha, 3260-328 Figueiró dos Vinhos, Portugal
Turístico em Espaço Rural/Agro-turismo no. 01/2011, registo 4970 Turismo de Portugal

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid
Agro-turismo Quinta da Fonte is niet aansprakelijk voor schade, verlies en/of diefstal van goederen, letsel opgelopen door de huurder of medehuurders ongeacht de oorzaak daarvan. Logeren bij Agro-turismo Quinta da Fonte is op eigen verantwoordelijkheid;

Betaling

Betaling
Wij vragen een aanbetaling van 50% van de totale prijs voor de accommodatie via bankoverschrijving binnen 8 dagen na de reservering. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief.
De rest van de betaling dient bij aankomst te worden voldaan;

Beleid

Het is de verantwoordelijkheid van onze gasten om op het moment van boeken rekening te houden met dit beleid. Zorg ervoor dat u uw data en reisplannen kent voordat u uw verblijf bij ons boekt. Zodra we ons hebben gecommitteerd om een kamer voor u vast te houden, zullen we volgende vragen afwijzen. Vanwege de intieme omvang van onze B&B hebben eventuele annuleringen grote gevolgen voor ons. We stellen uw begrip voor ons beleid, zoals dat hieronder wordt beschreven, op prijs.

Aanbetaling: bij alle reserveringen die telefonisch, per e-mail of online worden gemaakt, wordt 50% van de totale prijs voor accommodatie in rekening gebracht.
Annuleringen: Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst wordt de volledige prijs in rekening gebracht, annulering tot 6 weken voor aankomst wordt terugbetaald.

Restitutie van aanbetalingsbeleid: restitutie van aanbetaling vindt plaats als de annulering 6 weken voor aankomst wordt ontvangen. Indien minder dan 6 weken en we in staat zijn om de kamer opnieuw te verhuren, wordt de terugbetaling alsnog verlengd. Annuleringen dienen per e-mail te gebeuren.

Vroegtijdig vertrek: hoewel we sympathiseren met onvoorziene omstandigheden, is de kamer na het inchecken niet langer beschikbaar voor verhuur, daarom vindt er geen restitutie plaats.

No-shows: Als u een bevestigde reservering heeft en u komt niet aan, dan beschouwen we dit als een no-show en verbeurt u de aanbetaling. Volledige betaling wordt in rekening gebracht voor ALLE gereserveerde data.

Tarieven,
in- en uitchecken

De vermelde kamerprijzen zijn voor één of twee gasten (dezelfde prijs).
De tarieven zijn onder voorbehoud.
De tarieven zijn voor één of twee personen.

De inchecktijd is van 17 tot 19 uur.
De uitchecktijd is 11.00 uur: we moeten de kamer voorbereiden op de volgende check-in. Als u een late vlucht heeft en u wilt de omgeving nog een laatste keer verkennen voor uw vlucht, dan bent u ook van harte welkom om uw bagage voor die dag bij ons achter te laten.

Huisdieren

We accepteren alle soorten huisdieren in onze Bed & Breakfast, mits ze getraind en sociaal zijn met onze huisdieren en gasten.

Klachten

Klachten en elektronisch klachtenboek

We begrijpen dat er problemen en problemen kunnen optreden. In eerste instantie zouden we het op prijs stellen dat u contact met ons opneemt om te proberen een eventueel probleem op te lossen.

Wanneer we er samen niet uitkomen, kunt u gebruik maken van het elektronische klachtenboek van de Portugese overheid en de links volgen om uw klacht in te dienen. Klik op het logo hieronder om naar die pagina te gaan. (“Livro de Reclamações Electrónico”) werd opgericht bij Wetsbesluit 74/2017 van 21 juni en gereguleerd door Verordening 201-A / 2017 van 30 juni.

VERKLARING EN INSTEMMING MET PRIVACYBELEID
Door dit privacybeleid te aanvaarden, geeft u toestemming dat `Liedewijde Gerdina Schieving´, op individueel naamnummer 252971124, met hoofdkantoor in de plaats Fontainha, en met de commerciële naam ´Agro-turismo Quinta da Fonte´, met registratienummer in Turismo de Portugal RNET 4970 agro-toerisme 01/2011, behandel uw persoonlijke gegevens die aanwezig zijn in uw registratieformulier, waarvan u bevestigt dat u de houder bent, evenals de gegevens met betrekking tot uw commerciële en contractuele relatie, en respectief beheer, onder de voorwaarden van dit privacybeleid.
Het verklaart verder:

1. Wees u ervan bewust en volledig op de hoogte dat de verwerking van uw persoonlijke gegevens alle bewerkingen omvat die worden uitgevoerd op de door u verzonden gegevens, al dan niet geautomatiseerd, met het oog op:
de werking en functionaliteiten van de Quinta da Fonte Agro-toerisme website verbeteren (ook in gevallen waarin uw gegevens op een statistische manier worden samengevoegd en behandeld, zonder identificeerbaar te zijn door derden aan wie ze worden verstrekt);
de aan u geleverde diensten verbeteren en personaliseren;
contact met u opnemen via e-mails, geschreven berichten of per telefoon om – informatie of updates over uw transacties en bestellingen te sturen, evenals informatie over nieuwe producten of diensten;
met u communiceren op sociale mediaplatforms;
2. accepteer en stem in met het gratis gebruik en reproductie, door Liedewijde Gerdina Schieving (Agro-toerisme Quinta da Fonte), van de openbaar beschikbare inhoud en / of gepubliceerd op sociale mediaplatforms waarin de hashtag expliciet en specifiek is genoemd ” Agro_turismo_ quinta_da_fonte, onze producten of diensten;
3. te erkennen dat het, onder de voorwaarden van de toepasselijke wetgeving, zich kan verzetten tegen, beperken, corrigeren of verzoeken om verwijdering met betrekking tot de verwerking van uw gegevens voor een of enkele van de hierboven beschreven doeleinden, door een verzoek te sturen naar de volgende e-mail : quintadafonte.nl@gmail.com, alsmede het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde autoriteiten;
4. deze toestemming vrijelijk en vrijwillig verlenen en 18 jaar of ouder zijn.
PRIVACYBELEID
Bij Agro-turismo Quinta da Fonte vinden we uw privacy een serieuze zaak. We doen er alles aan om uw ervaring met onze website en sociale mediaplatforms te maximaliseren, in een veilige omgeving.
Het is ons beleid om uw persoonlijke gegevens discreet te behandelen en te beschermen. Dit privacybeleid legt uit hoe we informatie over u verzamelen, beschermen, gebruiken en delen, online en offline, in de hoop u meer vertrouwen te geven in Agro-turismo Quinta da Fonte en uw ervaring met ons te verbeteren.
Houd er rekening mee dat dit privacybeleid alleen van toepassing is op informatie die wordt verzameld door Agro-turismo Quinta da Fonte en niet op informatie die u mogelijk hebt ingediend op andere websites of beheerde sociale platforms voor andere entiteiten of organisaties waarnaar we kunnen verwijzen. Dit privacybeleid heeft alleen betrekking op deze website. Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig door.

1. Uw gegevens
Agro-turismo Quinta da Fonte verbindt zich ertoe uw persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met de Europese Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en het vrije verkeer van dergelijke gegevens en die Richtlijn 95/46 / EG (algemene verordening gegevensbescherming) intrekt.
Deze site verzamelt geen persoonlijke informatie over u, tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt. Dit betekent dat we uw naam, uw e-mailadres of andere persoonlijke informatie niet zullen weten alleen omdat u deze site heeft bezocht.
We verzamelen uw gegevens alleen als u een online offerte of contactaanvraagformulier invult. Mogelijk wordt u gevraagd uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en andere relevante informatie in te voeren.
Houd er rekening mee dat door ons persoonlijke informatie over uzelf te verstrekken onder de voorwaarden die worden beschreven in dit privacybeleid, u ons toestemming geeft om deze te gebruiken voor de hier genoemde doeleinden.
2. Gebruik van uw gegevens
Alle gegevens die u verstrekt, kunnen op de volgende manieren worden gebruikt:
personaliseer uw ervaring met ons
onze website verbeteren in de beschikbare diensten en bronnen
onze klantenservice in het algemeen verbeteren
contact met je opnemen
een wedstrijd, promotie, enquête of ander hulpmiddel beheren
Uw gegevens, openbaar of privé, zullen niet worden verkocht, uitgewisseld, overgedragen of gegeven aan een ander bedrijf buiten Agro-turismo Quinta da Fonte, om welke reden dan ook, zonder uw toestemming.
We kunnen geaggregeerde informatie en statistieken gebruiken en aan derden verstrekken om het gebruik van onze website te volgen, om ons te helpen deze en onze diensten te ontwikkelen. De gebruikte gegevens mogen geen informatie bevatten die kan worden gebruikt om een persoon te identificeren.
De contactgegevens die u verstrekt, kunnen worden gebruikt om informatie en updates met betrekking tot uw bestellingen te verzenden, naast het ontvangen van incidentele updates van Agro-Turismo Quinta da Fonte en informatie over gerelateerde producten of diensten.
We kunnen per e-mail of telefoon contact met u opnemen om uw opmerkingen over onze producten en diensten te vragen.
Opmerking: als u zich op enig moment wilt uitschrijven voor toekomstige e-mails, zullen we onderaan elke e-mail gedetailleerde instructies voor het uitschrijven opnemen.
Agro-turismo Quinta da Fonte slaat de gegevens van zijn gebruikers op zijn servers in Portugal op. Deze servers worden beschermd en onderhouden in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen en om de toepasselijke privacywetten te respecteren.
3. Bescherming van uw gegevens
We volgen de industrienormen om uw gegevens tijdens de verzending te beschermen en, eenmaal ontvangen, implementeren we verschillende maatregelen om de veiligheid van de persoonlijke gegevens die u ons hebt verzonden te behouden.
U MOET ECHTER VOORZIEN DAT GEEN ENKELE WIJZE VAN TRANSMISSIE OF ELEKTRONISCHE OPSLAG 100% VEILIG IS.
DAAROM KUNNEN WIJ, VOOR ZOVER MAXIMAAL TOEGESTAAN DOOR DE WET, NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR ENIGE CLAIMS. VERLIES EN SCHADE, MET INBEGRIP VAN, ZONDER BEPERKINGEN, DIRECTE, INDIRECTE, BIJZONDERE, PUNITIEVE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE OF SCHADE AAN U OF ENIGE GEBRUIKER IN VERBAND MET COMPUTERFRAUDE, RISICO’S OF ENIGE ANDERE INBREUK OF INBREUK OF INBREUK OF ENIGE INBREUK SCHENDING VAN ENIGE INBREUK OF INBREUK. ZONDER ONZE UITDRUKKELIJKE TOESTEMMING.
4. Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat, hoewel het geen persoonlijke informatie verzamelt waarmee de gebruiker kan worden geïdentificeerd, algemene informatie over uw navigatie opslaat op uw toegangsapparaat (mobiele telefoon, computer of ander) waardoor het later sneller kan worden gebruikt. efficiënt.
Een cookie identificeert op zichzelf geen enkele gebruiker / bezoeker persoonlijk.
We kunnen technologieën zoals “cookies” gebruiken om sessie-informatie vast te leggen, bezoeken te verzamelen en toegang te krijgen tot details op onze webpagina’s, waardoor we onze diensten kunnen blijven verbeteren en betere en nuttiger bronnen kunnen bieden aan gebruikers / bezoekers van onze website.
Cookies worden aanbevolen en hebben specifieke functies om een betere en persoonlijkere navigatie mogelijk te maken.
Het bestaan van cookies heeft geen invloed op de werking van uw apparaat en het besturingssysteem ervan. Naast de informatie die is opgeslagen in de cookie, wordt informatie ook opgeslagen in het “lokale opslag” -gedeelte van uw browser voor hetzelfde doel als cookies.
Er kunnen verschillende soorten cookies zijn: cookies waarmee u de gebruiker kunt identificeren en de werking van de diensten op de websites kunt verbeteren; degenen die de prestaties van de site verbeteren door te analyseren hoe gebruikers deze gebruiken; die waarmee de gebruiker meer individueel kan browsen en die informatie van de gebruiker verzamelen over surfgewoonten op internet, zodat de advertenties die de gebruiker bekijkt, overeenstemmen met hun behoeften en interesses.
Het belangrijkste doel van onze cookies is om uw browse-ervaring te verbeteren, onder andere omdat het ons helpt uw voorkeuren te onthouden. Deze informatie stelt ons ook in staat om onze website te verbeteren (bijvoorbeeld door statistische analyse van het gebruik ervan te vergemakkelijken). Met het oog op deze doeleinden wordt uw persoonlijk identificeerbare informatie van gevoelige aard niet via cookies opgeslagen. De informatie in onze cookies wordt alleen door ons gebruikt, behalve die met betrekking tot Google Analytics (beheerd door Google).
Alle browsers stellen de gebruiker in staat om cookies te accepteren, te weigeren of te verwijderen, namelijk door de juiste instellingen in de betreffende browser te selecteren, zodat de gebruiker de cookies die op onze website worden gebruikt op elk moment geheel of gedeeltelijk kan uitschakelen.
Als u ervoor kiest om cookies uit te schakelen, heeft u mogelijk geen toegang tot bepaalde delen van onze website, wordt uw navigatie minder efficiënt en profiteert u mogelijk niet langer van de functies of services.
Let op: deze lijst kan worden bijgewerkt vanwege nieuwe diensten en functies op onze website met de introductie van nieuwe cookies.
5. Hoe u uw veiligheid kunt waarborgen
Voor uw privacy raden wij u aan om geen persoonlijke gegevens, namelijk gevoelige of vertrouwelijke gegevens, op te nemen in de e-mails die u ons stuurt. Stuur ons geen creditcardnummers of gevoelige persoonlijke informatie via e-mail.
We verzamelen niet bewust persoonlijke informatie van minderjarigen. Sta als ouder of wettelijke voogd niet toe dat uw kinderen persoonlijke informatie verzenden zonder uw toestemming.
WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR IDENTIFICATIEGEGEVENS OF ANDERE INFORMATIE DIE U KIEST TE VERZENDEN OP FORUMS ALS COMMENTAAR OF ENIG ANDER TOEGANKELIJK PUBLIEK GEBIED DAT WIJ BEHEREN OF BEHEREN.
6. Openbaarmaking van informatie aan derden
Wij verkopen, verhandelen of dragen uw persoonlijk identificeerbare informatie niet over aan derden. Dit omvat geen vertrouwde derde partijen die ons helpen bij het beheren van onze website, mobiele applicaties, onze bedrijfsvoering of het verlenen van diensten aan onze klanten, zolang deze partijen ermee instemmen deze informatie vertrouwelijk te houden.
We kunnen uw informatie ook vrijgeven als we van mening zijn dat de vrijgave geschikt is om te voldoen aan de wet, om ons websitebeleid af te dwingen of om onze rechten, eigendommen of veiligheid te beschermen.
Niet-persoonlijk identificeerbare bezoekersinformatie kan echter aan andere partijen worden verstrekt voor marketing-, reclame- of ander gebruik.
7. Oproepen van derden
Houd er rekening mee dat, hoewel u zich op een website bevindt die door ons wordt beheerd, u mogelijk ook wordt doorverwezen naar links naar websites van derden. Af en toe, naar eigen goeddunken, kunnen we diensten van derden op onze platforms opnemen of aanbieden.
Deze sites van derden hebben een afzonderlijk en onafhankelijk privacybeleid. Dit beleid wordt niet beheerd of gecontroleerd door ons, dus Agro-turismo Quinta da Fonte aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud en activiteiten van deze websites.
We proberen echter de integriteit van onze website en onze platforms te beschermen en we stellen het op prijs dat u contact met ons opneemt als u ons uw feedback hierover wilt geven. We raden u ook aan om de algemene voorwaarden en het privacybeleid van deze gelinkte websites zorgvuldig te lezen voordat u persoonlijke informatie of gegevens verstrekt.
8. Uw toestemming
Door onze website en platforms te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.
9. Bewaartermijn van uw gegevens
Het is vermeldenswaard dat de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt, worden bewaard totdat u om verwijdering verzoekt.
10. Auteursrecht
Video’s, geluiden, afbeeldingen en alle informatie op deze website mogen niet worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of op digitale platforms geplaatst zonder voorafgaande toestemming van Agro-toerisme Quinta da Fonte
11. Uw rechten
Omdat we ervoor willen zorgen dat u op de hoogte bent van uw rechten en onder de toepasselijke wetgeving, willen we u informeren dat:
Uw persoonlijke gegevens zijn van u. Als zodanig hebt u het recht om hun behandeling in te zien, te corrigeren, te beperken, te wissen en u ertegen te verzetten, en om ze te verkrijgen van de Quinta da Fonte Agro-toerisme
We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens up-to-date worden gehouden en worden beschermd volgens de beste normen die in de branche worden toegepast.
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit. In Portugal is deze autoriteit de Nationale Commissie voor gegevensbescherming (“CNPD”). Meer informatie over CNPD is te verkrijgen via de website www.cnpd.pt
Om uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, blokkering of verzet tegen de verwerking van persoonsgegevens die u verstrekt, uit te oefenen onder de voorwaarden van wet nr. 67/98, van 26 oktober, moet u een verzoek voor dit doel sturen via de volgend adres email: quintadafonte.nl@gmail.com
12. Toepasselijk recht
Deze gebruiks- en gebruiksvoorwaarden worden beheerst en opgesteld in overeenstemming met de geldende wetgeving. Elk conflict of verschil in hun interpretatie zal worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.
13. Wijzigingen in ons privacybeleid
We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid periodiek bij te werken. We zullen eventuele wijzigingen hiervan op onze website noteren, evenals door middel van een mededeling aan de aangegeven contactmiddelen. Als u onze website, applicaties, diensten en bronnen blijft gebruiken die na een dergelijke communicatie worden aangeboden, gaat u akkoord met dergelijke wijzigingen.
De huidige versie is op 31 maart 2021 gepubliceerd.
14. Neem contact met ons op
In geval van twijfel over dit privacybeleid of als u van plan bent een van uw bovengenoemde rechten uit te oefenen, neem dan contact met ons op via:
Mobiel: 933011017
E-mail: quintadafonte.nl@gmail.com
15. In geval van geschillen – Consumenteninformatie
Agro-turismo Quinta da Fonte (bedrijfsnaam)
Individueel bedrijf namens:
Liedewijde Gerdina Schieving, NIF 252971124. Turismo de Portugal RNET 4970 agro-toerisme 01/2011
Adres / hoofdkantoor: Fontainha – 3260-328 Figueiró dos Vinhos
In geval van een consumentengeschil kan de consument een beroep doen op de volgende instantie voor alternatieve geschillenbeslechting:
CNIACC – Nationaal centrum voor informatie over consumentenconflicten en arbitrage
Telefoon: 213847484
E-mail: cniacc@fd.unl.pt
Web: www.arbitragemdeconsumo.org / www.facebook.com/cniacc

(volgens artikel 18 van wet nr. 144/2015 van 8 september)

RAL: alternatieve geschillenbeslechting (ADR) | Elektronisch klachtenboek (LRE) | Kennisgeving voor de consument

In overeenstemming met wet nr. 1444/2015 van 8 september 2015 maken we alle entiteiten voor alternatieve geschillenbeslechting bekend waarmee contact kan worden opgenomen in geval van conflict bij de aankoop van een product of dienst waarnaar op deze website wordt verwezen.
Opgemerkt dient te worden dat deze oplossing indien nodig vergeleken met de gerechtelijke weg doorgaans sneller, minder protocollair en goedkoper is.
Dus als u ontevreden bent en van plan bent uw situatie bloot te leggen, kunt u dit doen door contact op te nemen met een alternatieve geschillenbeslechtingsinstantie.

Entiteiten voor alternatieve beslechting in geval van geschillen:
Nationaal centrum voor informatie over consumentenconflicten en arbitrage (CNIACC)
E-mail: geral@cniacc.pt
Web: https://www.cniacc.pt
CNIACC – Nationaal centrum voor informatie en arbitrage van consumentenconflicten
Generieke competentie
E-mailadres: cniacc@unl.pt
Web: http://www.arbitragemdeconsumo.org
Meer informatie op – Consumentenportaal – www.consumidor.pt
Centrum voor informatie over consumentenconflicten, metingen en arbitrage in de Algarve
Bestreken geografisch gebied – contracten gesloten in het district Faro
E-mail: support@consumidoronline.pt
Web: http://www.consumidoronline.pt/
Arbitragecentrum voor consumentengeschillen van het district Coimbra
Bestreken geografisch gebied – contracten ondertekend in de gemeenten: Arganil, Cantanhede, Coimbra, Condeixa-a-Nova, Figueira da Foz, Góis, Lousã, Mira, Miranda do Corvo, Montemor-o-Velho, Oliveira do Hospital, Penacova, Penela , Soure, Tábua, Vila Nova de Poiares.
E-mail: geral@centrodearbitragemdecoimbra.com
Web: http://www.centrodearbitragemdecoimbra.com
Arbitragecentrum voor consumentenconflicten in Lissabon
Geografisch dekkingsgebied – contracten gesloten in het grootstedelijk gebied van Lissabon: Lissabon, Alcochete, Almada, Amadora, Azambuja, Barreiro, Cascais, Lissabon, Loures, Mafra, Moita, Montijo, Odivelas, Oeiras, Palmela, Seixal, Sesimbra, Setúbal , Sintra en Vila Franca de Xira.
E-mail: juridico@centroarbitragemlisboa.pt / director@centroarbitragemlisboa.pt
Web: http://www.centroarbitragemlisboa.pt
Informatiecentrum voor consumenten en arbitrage in Porto Geografisch dekkingsgebied – contracten gesloten in het stedelijk gebied van Porto: Arouca, Espinho, Gondomar, Maia, Matosinhos, Oliveira de Azeméis, Porto, Póvoa de Varzim, Santa Maria da Feira, Santo Tirso, São João da Madeira , Trofa, Cambra Valley, Valongo, Vila do Conde en Vila Nova de Gaia.
E-mail: cicap@mail.telepac.pt
Web: http://www.cicap.pt
CIAB – Centrum voor informatie, arbitrage en consumentenconflicten
Geografisch gebied van Amares, Arcos de Valdevez, Barcelos, Braga, Caminha, Esposende, Melgaço, Monção, Montalegre, Paredes de Coura, Ponte da Barca, Póvoa do Lanhoso, Terras do Bouro, Valença, Viana do Castelo, Vila Nova de Cerveira, Vieira do Minho en Vila Verde.
E-mail: geral@ciab.pt
Web: http://www.ciab.pt
Centrum voor arbitrage van consumentenconflicten in Madeira
E-mail: centroarbitragem.sras@gov-madeira.pt
Web: http://www.srrh.gov-madeira.pt

Elektronisch klachtenboek (LRE)
In overeenstemming met wet nr. 74/2017, artikel 5-B, waarin leveranciers van goederen en dienstverleners de toegang tot het digitale platform op hun internetsites moeten bekendmaken op een zichtbare en opvallend weergegeven plaats. , informeren we dat toegang tot het elektronische klachtenboek moet worden gemaakt via de link: www.livroreclamacoes.pt
Houder
Er wordt gesteld dat voor juridische doeleinden de eigenaar van deze website is:
Liedewijde Gerdina Schieving
Agro-turismo Quinta da Fonte
Fontainha
3260-328 Figueiró dos Vinhos

Registratie: Turismo de Portugal RNET 4970 agro-toerisme 01/2011
E-mail: quintadafonte.nl@gmail.com
Telefoon: +351 933011017
Website: www.quintadafonte.nl

https://www.livroreclamacoes.pt/inicio