Vakantiehuis

Vivenda Festina Lente

Geniet Van Uw Verblijf

We hebben ons vakantiehuis Vivenda Festina Lente genoemd, hetgeen vertaald kan worden als Haast U Langzaam, ofwel, Geniet Langzaam en dit is precies wat wij hopen dat deze plek u zal geven! Het mooie huisje kan het gehele jaar gehuurd worden. Koel en comfortabel in de zomer en warm en gezellig in de koelere maanden van het jaar. Een open haard om lekker warm te worden na een ontspannende wandeling in de omgeving van Agro-turismo Quinta da Fonte, wellicht met een glas wijn en een goed boek. Een perfecte manier om uw dag af te sluiten en daarna heerlijk te slapen in het comfortabele tweepersoons bed.

ONS PRACHTIGE VAKANTIEHUIS

Klaar Om U Te Verwelkomen

Het Interieur

Het huisje is met zorg tot in detail ingericht en gedecoreerd om zo comfortabel en mooi mogelijk te zijn voor onze gasten. We hebben het grotendeels eigenhandig verbouwd en getracht de authentieke details te behouden. Onze gasten zijn erg enthousiast over het resultaat van onze inspanningen.

Eindeloze Charme

Zoveel Details

Slaap lekker uit, er is geen verkeer of andere irritante geluiden om u te wekken, hooguit de vogels! Neem een uitgebreid ontbijt en plan uw dag in ons kleine paradijs. Raadpleeg de informatie mappen om te zien welke plekken in de omgeving een bezoek waard zijn.

INFORMEER NAAR DE BESCHIKBAARHEID

Neem contact met ons op aangaande de beschikbaarheid van onze accommodaties. We zijn het gehele jaar geopend, reserveer op tijd zodat u zeker bent van een plekje!