LANDELIJKE CAMPING

Prachtige Omgeving

Agro-turismo Quinta da Fonte is gelegen in een afgelegen vallei middenin de natuur. Het terrein is ongeveer een hectare groot en wordt doorsneden door een kristalhelder beekje. U kunt een camping plekje uitzoeken in overleg met Liedewij of Jolein, uitsluitend tent kamperen op de kleine veldjes aan het beekje. Parkeren van uw auto kan nabij het hoofdgebouw waar ook de kraakheldere badkamers gevestigd zijn.

KAMPEREN OP ZIJN BEST

Kies Uw Plek

Prachtige Uitzichten

De mooie uitzichten op de omringende vallei bieden u de gelegenheid te ontspannen in de natuur. Ga kano varen in de rivier of bewandel een van de vele paden ronden het terrein, beklim de heuvels en geniet van de panoramische uitzichten.

Rust en Ruimte

Warme douches zijn gratis. De camping (15 tentplaatsen) heeft plekjes dichtbij het beekje. Mocht u geen eigen kampeermaterialen hebben, huur dan een volledig ingerichte huurtent! Als u wilt rondreizen in Portugal, kunt u misschien een camper of kampeermaterialen huren: https://freespiritcampers.com.

Neem contact met ons op aangaande de beschikbaarheid van onze accommodatie. We zijn het gehele jaar geopend, boek vroeg om teleurstellingen te voorkomen.