Vrijwilligers gezocht voor alle voorkomende werkzaamheden


Wij werken al een tiental jaren met vrijwilligers op ons paradijselijke plekje om alle dingen die moeten worden gedaan om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken uit te voeren. In een klein team (3 tot 6 personen) pakken we gezamenlijk alle taken aan en het streven is om onze vrijwilligers een prachtige tijd te laten beleven in het mooie midden van Portugal en tegelijk een heleboel zinnig werk te verzetten. We zoeken hiervoor enthousiaste aanpakkers van alle leeftijden, die het leuk vinden een tijdje lekker bezig te zijn op Agro-turismo Quinta da Fonte. We werken veelal buiten, er is altijd veel werk op het terrein en in de biologische moestuinen. Bij het verdelen van de taken proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen en expertise, maar natuurlijk moeten de toiletten iedere dag geschrobt worden! Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan, neem dan contact met ons op via quintadafonte.nl@gmail.com