Appartement ´Vivenda Festina Lente´

Bent u op zoek naar een uniek plekje om vakantie te vieren, zoek dan niet verder en boek ons rustieke, kleurrijke, ruime vakantiehuis! We hebben het kleine boerenhuisje aangrenzend aan ons eigen huis omgetoverd tot een mooi en gezellig compleet ingericht verhuurappartement dat we 'Vivenda Festina Lente' hebben gedoopt. Dit betekent in het Nederlands 'Huis Geniet Langzaam' en wij hopen oprecht dat onze gasten langdurig en langzaam van dit prachtige plekje zullen kunnen genieten. Het huisje bestaat uit een ruime slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed, veel kastruimte, licht, spiegels en (Nederlandstalige) boeken. Verder is er een compleet ingerichte keuken met 2 pits gasfornuis, koelkast, eettafel, kastruimte, alle benodigde pannen en andere keukenzaken, kooktijdschriften en een schitterend uitzicht op de prachtige vallei. Daarnaast vindt u hier een gemoedelijke zitkamer met open haard, slaapbank en comfortabele stoelen waar u zich heerlijk met een boek kan terugtrekken. Wanneer u met meer dan 2 personen van het appartement gebruik wilt maken, doet de slaapbank dienst als extra bed. Het is tevens mogelijk een kinderbedje te laten plaatsen in de slaapkamer. Tenslotte komt u via een smalle wenteltrap in de kleurrijke badkamer met toilet, wastafel en houtgestookte boiler voor het warme water van de douche.


Wij streven er in onze paradijselijke vallei naar om onze gasten een heerlijk verblijf te bezorgen, waarin ze tot rust komen en tot zichzelf en elkaar. Weinig bereik voor mobiele telefoon, geen computers, geen televisie. Wat er wel is, is natuur, rust, heel veel Nederlandstalige boeken, gezelschapsspellen, uitgezette wandelingen, een stuwmeer om in te zwemmen op 4 kilometer van het terrein en nog veel meer! Een uitgelezen locatie voor een digitale detox!!

Het appartement ´Vivenda Festina Lente´ is gesitueerd op het terrein van Agro-turismo Quinta da Fonte waar wij tevens 20 kampeerplaatsen hebben gerealiseerd op het natuurlijke kampeerterrein en gastenkamers, ingerichte tenten en een romantische caravan verhuren. Vanzelfsprekend kunnen gasten van het appartement gebruik maken van alle faciliteiten van Agro-turismo Quinta da Fonte, zoals mee eten in ons biologische restaurant, een koud drankje of ijsje genieten in de bar, gebruik maken van de informatiemap met informatie over de excursiemogelijkheden in de omgeving en de wandelmap met beschrijvingen van prachtige wandelingen rondom het terrein. Voor alle informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar de rest van onze website!

Wij verhuren het appartement in het laagseizoen met een minimum van 2 nachten en in het hoogseizoen met een minimum van 3 nachten.