Aberto tudo o ano ~ Hele jaar geopend ~ Open all year ~ Ganzes Jahr geöffnet ~ Ouvert toute l'année ~ Abierto todo año


E-mail: camping@quintadafonte.nl
Tel. +351 933 011 017
or +351 934 026 913


Follow us on
Follow Camping Quinta da Fonte on Facebook Facebook and Twitter

©Quinta da Fonte

Camping, Kamers & Huurtenten

Kamperen

Het terrein van Quinta da Fonte is ongeveer een halve hectare groot en het gedeelte voor de tenten grenst aan een helder beekje. In overleg met Liedewij of Jolein kunt u zelf een geschikt plekje uitzoeken. Uw auto kunt u naast het huis op de parkeerplaats kwijt. Het kraakheldere sanitair bevindt zich in en naast het woonhuis. Er zijn gratis warme douches en wij zorgen ervoor dat het sanitair altijd zeer goed onderhouden wordt. Ons kleine kampeerterrein (15 plekken)  heeft mooie  kampeerplaatsen aan het beekje. Tevens hebben we een veldje geschikt gemaakt voor kleine caravans en campers. Op dit veldje is aansluiting voor electriciteit. Het is raadzaam te reserveren als u met een caravan of camper wilt komen kamperen!
Mocht u niet over eigen kampeermateriaal beschikken, of wilt u er niet mee reizen? Wij verhuren ook tenten en campinggas! Voor een rondreis door Portugal is het wellicht leuk een camper of kampeermateriaal te huren: http://freespiritcampers.com/ of vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders voor autoverhuur op holidaycars.comKamers

De kamers die wij verhuren aan onze gasten bevinden zich in het woonhuis, grenzend aan het terras. Deze rustieke kamers zijn voorzien van ruimte voor het opbergen van uw kleding, een bed met dekbed, kussen en klamboe en hebben uitzicht op de vallei. Beneden in het huis kunt u gebruik maken van het sanitair. Er is geen keuken voor algemeen gebruik beschikbaar, maar u kunt alle dagen bij ons ontbijten en een drankje of snack bestellen in de gezellige bar, bovendien kunt u op alle dagen behalve dinsdag aansluiten voor het diner op het overdekte terras!

Verkoeling

Voor verkoeling kunt u gebruik maken van het kleine natuurlijke zwembadje dat wij gerealiseerd hebben op het terrein. Groot genoeg om lekker even te kunnen dompelen en u te verfrissen in het heldere bronwater. Wanneer u meer wilt dan alleen verfrissen, kunt u naar het stuwmeer, dat zich op slechts 4 kilometer van het landgoed bevindt. Hier kunt u naar hartelust zwemmen, vissen en varen.

Bibliotheek

In het zaaltje op de begane grond is ruimte om te eten wanneer het weer buiten eten niet toelaat. Ook treft u hier een kleine bibliotheek aan en zijn er diverse gezelschapsspellen voor algemeen gebruik.

Restaurant en bar

Zes dagen per week wordt er voor gasten gekookt door Liedewij. U kunt zich inschrijven om mee te eten. De maaltijden zullen meestal plaatsvinden op het terras. Wanneer u bepaalde wensen heeft aangaande het diner kunt u dit ter plaatse altijd met Liedewij bespreken. Vanzelfsprekend wordt met uw dieet of allergie rekening gehouden, ook voor vegetariërs kan indien gewenst apart gekookt worden. Het menu zal iedere ochtend worden aangekondigd, waarna u kunt besluiten al dan niet aan te zullen schuiven. Wij streven ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van producten uit onze eigen tuinen, vanzelfsprekend tuinieren wij biologisch! Ons restaurant en bar is gesloten op DINSDAG.

Op ons terras kunt u terecht voor een ijsje, een drankje of een hapje. U kunt bij ons ontbijten, lunchen en dineren.

Extra

Wij bieden u als extra service de mogelijkheid in onze kleine campingwinkel een aantal zaken te kopen, zoals brood, eenvoudige maaltijden, fruit, water en dergelijke. Wanneer de drukte het toelaat, kunt u bij ons ook bestellingen doen, die wij dan voor u uit het dorp mee kunnen nemen.

 

Kijk ook op onze NIEUWS pagina, onder andere naar de vijfdaagse vakantie-cursus mindfulness die wij organiseren in augustus 2017!