Aberto tudo o ano ~ Hele jaar geopend ~ Open all year ~ Ganzes Jahr geöffnet ~ Ouvert toute l'année ~ Abierto todo año


E-mail: camping@quintadafonte.nl
Tel. +351 933 011 017
or +351 934 026 913


Follow us on
Follow Camping Quinta da Fonte on Facebook Facebook and Twitter

©Quinta da Fonte

Agro-turismo Quinta da Fonte, Portugal

Camping, Kamers, Verhuurtenten, Caravan, Appartement en Maaltijden

Als gevolg van hevige bosbranden is bijna ons gehele terrein verloren gegaan. Helaas zijn we op dit moment niet in staat om iedereen persoonlijk te benaderen. Heeft u al geboekt, dan zullen we proberen zo snel mogelijk contact op te nemen. Heeft u al een aanbetaling gedaan, neem dan met uw reisverzekering contact op. Zij betalen dit waarschijnlijk terug. Zo niet laat dit ons dan weten en wij doen ons best om alles in orde te maken.

Van vakantie op onze locatie is deze zomer helaas geen sprake. We vragen uw begrip voor de tijd die het zal kosten om alles weer op de rit te krijgen.


Op een paradijselijk plekje in Midden-Portugal ligt onze kleine boerencamping, waar we rust en natuur combineren met gezelligheid, lekker (biologisch) eten en een zeer gastvrij onthaal. U kunt verblijven in uw eigen tent, een rustieke gastenkamer, een van onze volledig ingerichte comfortabele (De Waard) huurtenten, onze romantische caravan of ons unieke charmante appartement. Een geweldige plek voor een digitale detox, er even helemaal uit en volledig tot rust komen.

Wij koken op verzoek 6 dagen per week voor onze gasten en staan inmiddels bekend om onze uitstekende en  zeer gevarieerde keuken, tevens vegetarisch en veganistisch! Wij houden rekening met al uw eetwensen en koken zoveel mogelijk uit onze eigen biologische moestuin...

Wij ontvangen u graag met een koel drankje op het overkapte terras. Ook 's winters geopend. Neem contact  op voor de mogelijkheden, in de wintermaanden is het raadzaam minimaal twee dagen vooraf te reserveren!

Kijk ook op onze NIEUWS pagina, onder andere naar de vijfdaagse vakantie-cursus mindfulness die wij organiseren in augustus 2017! Een lekker weekje verwend worden op een paradijselijke plek en leren over het toepassen van mindfulness in het dagelijkse drukke bestaan....


Liedewij & Jolein

Agro-turismo Quinta da Fonte, tel. +351 933 011 017, e-mail: info@quintadafonte.nl en camping@quintadafonte.nl

 


Diverse autoverhuur mogelijkheden: holidaycars.com